Tacx Trainingsrit – 34 km van de Fietselfstedentocht

Tacx_rit_8-1-2014Tacx Real Life Training
Duur: 1:02:57
Afstand: 34,19 km
Hoogtewinst: 72 meter
Gemiddelde snelheid: 32,6 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 108 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 164 Watt
Gemiddelde hartslag: 142 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Eerste uur van Next (2007)
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Doordat ik afgelopen zondag ongepland een dagje rust heb genomen was vanavond pas de eerste fietstraining van dit jaar. Ik koos voor rustig, dus weer eens een keer de eerste 34 km van de Fietselfstedentocht. Ik zie dat ik die al eens een flink stuk sneller gefietst heb dan vanavond maar desondanks zeker niet ontevreden over hoe een uurtje fietsen voelde.

Ik had tijdens het fietsen naar de aflevering van De Wereld Draait Door van vanavond willen kijken, maar die was om net voor achten toen ik op de Tacx stapte uiteraard nog net niet beschikbaar (die loopt nu op de achtergrond terwijl ik dit bericht type). In plaats daarvan zitten kijken naar het eerste uur van Next met Nicolas Cage en  de bloedmooie Jessica Biel. Levert toch ook wel weer een nieuw punt op wat betreft “on demand” kijken: je kunt er maar één tegelijkertijd kijken. Dus ik ga gauw kijken! 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog