CXWORX 13

https://play.spotify.com/user/pierregorissen/playlist/5DbzWzMjHQJ0AxHy93o0vI

Vandaag was het ook de eerste keer voor de nieuwe release van CXWORX, nummer 13 in dit geval. Omdat ik daar nog geen tracklist van op Spotify kon vinden, heb ik er zelf maar eentje gemaakt. Ik kon niet alle bonusnummers vinden, maar dit zijn wel alle reguliere nummers.

Ik vind deze release goed te doen. Hij is niet zo zwaar voor mijn onderrug als de vorige release, maar je schouders en armen staan in de fik! Na afloop heb je het gevoel alsof ze twee keer zo dik geworden zijn. 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog