Bodypump 88

https://play.spotify.com/user/krellus/playlist/6KyoLDJl1E3Urx2HaCjRAX

Een nieuw jaar, een nieuw kwartaal en dus een nieuwe release van Bodypump. Nummer 88 alweer. Ik weet niet exact wat de eerste was die ik ooit gedaan heb, maar ik weet zeker dat er nog geen Spotify was waar je vooraf al de tracklist kon vinden en beluisteren. Nummer 88 is vergelijkbaar met vorig kwartaal qua intensiviteit. De borst-track is lichter dan vorige keer. Dat kwam voornamelijk omdat de fly’s er niet meer waren en de haakse beweging met de gewichten veel lichter was. De lunges waren even zwaar als de vorige keer (pittig dus!) en de laatste halter-herhaling van de schoudertrack was eveneens pittig. De tricepts waren minder zwaar dan de vorige keer als je er vanuit gaat dat je in het tweede deel minder gewicht per kant neemt dan op de bar.
Al met al dus een prima te doen release. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
2 januari 2014 23:06

Vanavond voor het eerst #bodypump nummer 88 gedaan bij @OneLifeDeurne Was goed te doen – http://t.co/yMmKB8fbQD Maandag weer.