Tacx Trainingsrit Slopetraining (gedeeltelijk)

Tacx Trainingsrit – Slopetraining (gedeeltelijk) 25-12-2013Tacx Real Life Training
Duur: 00:39:27
Afstand: 20 km
Hoogtewinst: 135 meter
Gemiddelde snelheid: 30,4 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 114 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 183 Watt
Gemiddelde hartslag: 155 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Een tweede deel van Public Enemies (wordt een mini-serie op deze manier)
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Ik had vanochtend geen zin om me heel hard te haasten, stapte daarom eigenlijk ook wat laat op de Tacx, maar helemaal niets doen dat ging me na het heerlijke kerstmaal gisterenavond ook niet lukken. Daarom een aangepaste versie van de Slopetraining die ik nu al een paar keer gedaan heb. Ik heb het bij de eerste 20 kilometer gehouden (tot aan de tweede klim).

Eens kijken of ik het voor elkaar krijg om morgen wat eerder op de fiets te zitten, kan ik hem dan weer volledig uitfietsen.