Tacx Trainingsrit – deel 1

Tacx_deel_1_6-11-2013Tacx Real Life Training
Duur: 28:54
Afstand: 14,19 km
Gemiddelde snelheid: 29,5 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 99 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 150 Watt
Gemiddelde hartslag: 137 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Walking Dead S03E08
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Sinds ik anderhalve week geleden een flinke verkoudheid opgepikt heb, had ik niet meer gesport. Dus geen fietsen, bodypump of andere inspanning. Voor vanavond was het doel dus vooral niet om snelle tijden of wat dan ook neer te zetten. Gewoon een uurtje lekker fietsen op de Tacx. Ik had de GPS van de Pukkeltocht zoals ik die in 2011 gefietst had geladen. Dat was een track van 80 km met een paar flinke klimmetjes er in. Helaas zag de Tacx bij de eerste serieuze klim dat ik pauze aan het houden was, terwijl ik me in werkelijkheid toch flink aan het uitsloven bergop was. Omdat hij niet van pauze af sprong, koos ik maar voor het stoppen (en opslaan) van de training. In plaats van nóg een keer dezelfde track, heb ik daarom voor deel twee een andere track gekozen (zie aparte post daarvoor).

Al met al ging het wel gewoon lekker.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] de Tacx bij het eerste deel ongewild op pauze ging, koos ik voor deel twee een relatief vlakke track van zo’n 20 km. Dat […]