Cool: Gulbergen 24 in het donker

Een van de heren van Muddytracks had tijdens de afgelopen editie van de Gulbergen 24 een camera op het stuur van zijn MTB zitten en heeft een filmpje gemaakt van een van zijn rondjes over het parkoers.
Aan de tijdregistratie van de camera kun je zien het vanaf een uur of half 10 ’s avonds is opgenomen. Toen was het al lekker donker.

Het is jammer dat de overige data zoals, snelheid / trapfrequentie / hoogte / GPS-locatie en hartslag niet ook op het filmpje staan want ik denk dat die een interessante toevoeging zouden zijn geweest. Het zou namelijk ook een wat beter beeld gegeven hebben van de snelheid. Die ligt best hoog (al was het maar omdat je hem regelmatig anderen ziet inhalen), maar dat is op de video moeilijk in te schatten.
Ook het daadwerkelijke zicht zal voor de maker van het filmpje (hoop ik tenminste) beter zijn geweest dan het filmpje doet vermoeden (menselijk oog is beter in het donker dan een camera), maar ik neem aan dat het wel een idee geeft van de kick van het fietsen in het donker!

p.s. Ik zag bij de doorkomst door de tent nog net een bekende paarse jas in de hoek zitten met bijbehorende “bliksem van opzij”. 😉

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
6 oktober 2013 06:55

Cool: @Gulbergen24 in het donker – http://t.co/XsXzq2vCXm #MTB

trackback
6 oktober 2013 14:41

Cool: Gulbergen 24 in het donker #ActiveGeek http://t.co/3DagbsrHJd