Cool: Gulbergen 24 in het donker

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Een van de heren van Muddytracks had tijdens de afgelopen editie van de Gulbergen 24 een camera op het stuur van zijn MTB zitten en heeft een filmpje gemaakt van een van zijn rondjes over het parkoers.
Aan de tijdregistratie van de camera kun je zien het vanaf een uur of half 10 ’s avonds is opgenomen. Toen was het al lekker donker.

Het is jammer dat de overige data zoals, snelheid / trapfrequentie / hoogte / GPS-locatie en hartslag niet ook op het filmpje staan want ik denk dat die een interessante toevoeging zouden zijn geweest. Het zou namelijk ook een wat beter beeld gegeven hebben van de snelheid. Die ligt best hoog (al was het maar omdat je hem regelmatig anderen ziet inhalen), maar dat is op de video moeilijk in te schatten.
Ook het daadwerkelijke zicht zal voor de maker van het filmpje (hoop ik tenminste) beter zijn geweest dan het filmpje doet vermoeden (menselijk oog is beter in het donker dan een camera), maar ik neem aan dat het wel een idee geeft van de kick van het fietsen in het donker!

p.s. Ik zag bij de doorkomst door de tent nog net een bekende paarse jas in de hoek zitten met bijbehorende “bliksem van opzij”. 😉

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog