sep 302013
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Is “mooi” een woord dat je in deze context nog kunt gebruiken? Waarschijnlijk niet, want het ziet er uit als een slagveld. Mooi slaat dan ook alleen op de video zelf. Indrukwekkend dan maar? Hoe dan ook, respect voor de heren die de race gisteren wél uitgereden hebben (en fijn dat Nibali niet gewonnen heeft, want dat zou een enorme rel veroorzaakt hebben). En begrip voor alle heren die vroegtijdig afgestapt zijn.

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 15:53

  2 reacties aan “Wereldkampioenschap Wielrennen 2013 – vanuit de Shimano auto”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.