Download gratis en legaal lekkere workout muziek

biggestloser_top40 Ik stuurde gisteren via Facebook al een link naar de Spotify pagina voor de CD van “Biggest Loser” met daarbij de opmerking dat het ook lekkere muziek was als je géén kilos kwijt moest/wilde. Maar toen ik ging Googlen naar het origineel (om te kunnen downloaden, zonder Spotify reclames) kwam ik dit bericht tegen. In dat bericht, van afgelopen januari, staat een code (FREEBL4) waarmee je de CD gratis kunt downloaden bij Workoutmusic.com.

Tot mijn verbazing werkte die code vandaag (25-8-2013) nog gewoon ook. Je hoeft geen credit card te hebben en ik kon zelfs gewoon mijn Nederlandse adresgegevens invullen en toch de ZIP met de muziek zonder problemen downloaden.
En om het verhaal compleet te maken stond er op de site ook nog een verwijzing naar deze verzamling, gesponsord door Subway en ook die is gratis te downloaden.

Op Spotify kun je nog heel wat meer CD’s vinden via Power Music, ideaal als je wilt weten of je er eentje wilt aanschaffen/downloaden via hun website. Nice. 🙂

p.s. Let op! Uit ervaring weet ik inmiddels dat áls je de muziek op Spotify bevalt je er haast niet aan ontkomt om ook een Premium abonnement te nemen omdat je dan niet wilt dat die lekker muziek steeds door reclame wordt onderbroken!!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
25 augustus 2013 19:34

Download gratis en legaal lekkere workout muziek http://t.co/Mn4XD4vqov #Spinning #Activegeek

trackback
26 augustus 2013 07:42

Download gratis en legaal lekkere workout muziek #ActiveGeek http://t.co/AJKQHxJBB1