Gelezen: Ventoux [ebook]

Ventoux Zoals gisteren al aangegeven heb ik nog een tweede boek over de Ventoux gelezen. Nummer twee was Ventoux van Bert Wagendorp.

Van de ene kant zou je kunnen zeggen dat het verhaal overal had kunnen spelen/plaats vinden, van de andere kant is dé berg ook wel weer heel mooi verweven in dit verhaal over de vriendschap van vier mannen en één jonge dame.
Het is ook zo’n boek dat, lijkt mij, het beste werkt als je er zo weinig mogelijk vooraf over weet. Dat maakt het verhaal en de verschillende tussentijdse onthullingen en flashbacks namelijk een stuk interessanter. Dus daarom geen uitgebreide samenvatting van het verloop van het verhaal, de reden waarom ze naar de Ventoux gaan etc.
Het resultaat is in ieder geval een mooi verhaal dat er staat. Met uitzondering wellicht van de introductie van Willem tegen het einde. Dat had voor het verhaal wat mij betreft niet gehoeven.

Aanrader!

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Gelezen: Ventoux [ebook]”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog