Rondje Boxmeer – Venray


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 58,01 km totaal
Duur: 01:54:16
Gemiddeld: 30,5 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 96 omwentelingen per minuut
Weer: 21,9°C gemiddeld, Droog, beetje wind (11 km/uur NNO wind)
Omstandigheden: Heerlijk fietsweer, lekkere temperatuur!
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Ik had vandaag het nodige leeswerk en moest een video over assessoren bekijken, dus had ik voor mijn thuiswerkplek gekozen boven een flexplek in Eindhoven. Nog zonder de airco nodig te hebben vandaag al was het verschil tussen vanochtend toen het er nog best fris was en vanmiddag toen de temperatuur toch al flink begon op te lopen duidelijk voelbaar. Het zorgde er in ieder geval mee voor dat ik aan het einde van de werkdag niet anders kon: na een hele dag met mijn hoofd werken wilde ik ook mijn benen even laten werken.

Een blik op buienradar leerde dat de wind nu uit NNO-richting kwam (ten opzichte van de NW-richting van zondag). Dus niet richting Boekel maar richting Boxmeer, van daaruit naar het Zuid-Oosten en via Venray weer terug naar huis. De wind was net wat minder sterk als zondag en waarschijnlijk hielp de begroeiing zo nu en dan ook wel mee. Vanmiddag veel minder andere fietsers op de weg en eigenlijk was het alleen in Venray even goed opletten (aantal keer stoppen voor verkeerslichten) met het verkeer. Inclusief vrachtwagen met aanhanger die in eerste instantie bij het rechtsafslaan wél vaart leek te minderen, toen weer niet en toen ik mijn fiets bijna dwars gegooid had om te stoppen tóch stopte op 2 cm van de fietsstrook. Better safe than sorry, maar het schiet niet lekker op. Hoe dan ook, het fietspad van Venray naar Deurne is heerlijk als je de wind een beetje in de rug hebt en het laatste stuk ging dan ook weer met een lekker tempo totdat ik in Walsberg automatisch afgeremd werd door de klinkers. Lekker. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Rondje Boxmeer – Venray. 58km met 30,5 km/uur. Heerlijk fietsweer na dagje binnen werken. http://t.co/iRZ4mW4nDG