Rondje Helenaveen – Liessel

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Maps” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 29,11 km totaal
Duur: 56:10
Gemiddeld: 31,1 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 95 omwentelingen per minuut
Weer: 20,4°C, droog, lekker warm, nauwelijks wind (6 km/uur NNW)
Omstandigheden: Heerlijk!
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Ik had vanavond maar een uurtje, dus koos ik voor een “bekend” rondje waarvan ik wist dat ik dat in ongeveer een uur moest kunnen afleggen: vanuit Deurne richting Griendtsveen, dan richting Helenaveen, langs de A67 door naar Liessel en zo weer terug naar Deurne. Het begon allemaal niet zo heel rap. Er was een ongeluk gebeurt in het dorp en daardoor was een doorgaande weg dicht, dat betekende dat al dat verkeer door de straatjes er omheen (waar ik ook doorheen moest) een weg moest zoeken. En er is bijna niets zo gevaarlijk als hongerige automobilisten die vertwijfeld op zoek zijn naar een nieuwe snelste weg naar huis. Maar goed, zodra ik het dorp uit was had ik daar niet veel last meer van. Het was duidelijk te merken dat de wind nog verder was gaan liggen, want ik heb er niet echt voordeel, maar ook niet echt last van gehad, het tempo bleef de rest van het uur redelijk vlak. En dat ondanks het vreselijke wegdek tussen Griendtsveen en Helenaveen en het eigenaardig golvende fietspad vanaf Helenaveen richting Liessel. Wat daar mee gebeurt is weet ik niet. Het lijkt een verzakking, maar met zo’n frequentie en golvende beweging, dat heb ik nog nergens anders gezien.

Hoe dan ook het ging lekker rap en lekker constant. Natuurlijk ook omdat ik wist dat ik dit maar een uurtje vol hoefde te houden voordat ik weer thuis was. Lekker. 🙂

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog