Gewonnen: De kunst van het dalen [ebook]

Bons_-_De_kunst_van_het_dalen_-_LR In de categorie “normaal gesproken win ik nooit wat”, kreeg ik vandaag een mailtje dat ik wél wat gewonnen heb. De Kale Berg had een prijsvraag waarmee je een exemplaar van het boek “De kunst van het dalen” kon winnen. En nou kan ik helemaal niet goed afdalen (ik denk teveel na denk ik), dus het leek me wel een interessant boek.

En om het helemaal compleet te maken had de wedstrijd ook nog de optie om aan te geven dat als je won, je in aanmerking wilde komen voor een ebook versie in plaats van een versie op papier. Kijk, daar wilde ik wel aan meedoen. Met als resultaat dus dat ik nu een exemplaar van het boek van Martin Bons op mijn iPad heb om te lezen. Voorzien van social DRM, d.w.z. dat ik het overal kan lezen maar dat mijn naam ‘in’ de ePUB verwerkt is. Prima wat mij betreft, ik was toch niet van plan hem te verspreiden. Koop zelf maar een exemplaar! 😉

 

Met dank aan De kale Berg!

[update] Lees hier wat ik er van vond nadat ik hem gelezen had.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Gewonnen: De kunst van het afdalen [ebook] http://t.co/8k7Blllotn via @PeterMcAllister en @kaleberg

trackback
23 mei 2013 22:08

RT @PeterMcAllister: Gewonnen: De kunst van het afdalen [ebook] http://t.co/8k7Blllotn via @PeterMcAllister en @kaleberg

trackback
20 juli 2013 23:42

Dit exemplaar is dus goed terecht gekomen… Gewonnen: De kunst van het dalen [ebook] http://t.co/ZvXHKQSVFV via @PeterMcAllister #ventoux