Gewonnen: De kunst van het dalen [ebook]

Bons_-_De_kunst_van_het_dalen_-_LR In de categorie “normaal gesproken win ik nooit wat”, kreeg ik vandaag een mailtje dat ik wél wat gewonnen heb. De Kale Berg had een prijsvraag waarmee je een exemplaar van het boek “De kunst van het dalen” kon winnen. En nou kan ik helemaal niet goed afdalen (ik denk teveel na denk ik), dus het leek me wel een interessant boek.

En om het helemaal compleet te maken had de wedstrijd ook nog de optie om aan te geven dat als je won, je in aanmerking wilde komen voor een ebook versie in plaats van een versie op papier. Kijk, daar wilde ik wel aan meedoen. Met als resultaat dus dat ik nu een exemplaar van het boek van Martin Bons op mijn iPad heb om te lezen. Voorzien van social DRM, d.w.z. dat ik het overal kan lezen maar dat mijn naam ‘in’ de ePUB verwerkt is. Prima wat mij betreft, ik was toch niet van plan hem te verspreiden. Koop zelf maar een exemplaar! 😉

 

Met dank aan De kale Berg!

[update] Lees hier wat ik er van vond nadat ik hem gelezen had.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog