Harken Rundum Hause

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Maps” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.


Grotere kaart weergeven
Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 29,59 km totaal
Duur: 01:01:21
Gemiddeld: 28,9 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 92 omwentelingen per minuut
Weer: 5,0°C, Ik zag een regenboog en het dreigde heel erg, maar het bleef een uur lang droog
Omstandigheden: Stevige wind en slechte benen.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Gerrie Knetemann omschreef het als eerste als “harken”, en dat was wat ik vanochtend deed. Ik zou vandaag rust houden, maar wilde natuurlijk toch een rondje maken voordat ook moeders aan het ontbijt zou zitten. Om 7 uur regende het nog en buienradar voorspelde niet veel goeds. Toch naar buiten. Terwijl ik richting Bakel fietste zag ik aan de Helmondse kant dreigende wolken en een regenboog, dat was de richting waar de wind vandaan kwam en waar ik ook naar toe zou moeten (tenminste wel voor het rondje dat ik in mijn hoofd had zitten). De Garmin website zegt dat de wind nu maar windkracht 3 is, maar vanochtend was het zeker windkracht 4. Of zo deden mijn benen me in ieder geval voelen. Want die hadden helemaal geen zin in een ritje alleen tegen de wind in. Bij Aarle-Rixtel waren ze nog druk bezig met het ophangen van de laatste pijlen voor hun toertocht. Sorry heren, een andere keer weer.
Langs het kanaal door naar Helmond, langs de zuidkant van Helmond weer terug richting Deurne.

Nou ja, ik was op tijd terug voor het ontbijt en mijn benen kunnen de hele week nog rusten. Dan gaat het volgende week ongetwijfeld een stuk beter. Ik fiets dan in ieder geval niet alleen.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog