40 dagen Ridley Fenix Classic

Statistieken_40_dagen_Ridley_Fenix_Classic Vandaag is het 40 dagen geleden dat ik mijn Ridley Fenix Classic ging ophalen bij Manders Tweewielers hier in Deurne. En ik zie dat ik bij mijn volgende rit de grens van 1.000 geregistreerde kilometers doorbreek. 🙂

In die 40 dagen heb ik, tijdens 11 ritten, in totaal ruim 34 uur op de fiets gezeten met een totaal-gemiddelde snelheid van 29,3 km/uur (max. 54,7 km/uur afgelopen zondag). De gemiddelde afstand van mijn ritten bedraagt 90 km. Dat komt dan waarschijnlijk door een aantal kortere ritten in de eerste week om de fiets te leren kennen (toen het nog zo koud was en hard waaide). Dat gemiddelde zal de komende weken, in aanloop naar de Elfstedenfietstocht (235 km 0p 20 mei) nog wel stijgen tot boven de 100 km want de afgelopen paar weken zat de afstand daar steeds (ruim) boven. Vandaag was de langste tocht tot nu toe (maar dat gaat dus binnenkort dus ook veranderen).

Ik denk dat ik hem inmiddels dus wel redelijk ingereden heb. En ik ben er nog steeds heel tevreden mee. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

998,62 km in 40 dagen met de Ridley Fenix Classic. Hij is ingereden lijkt me. 🙂 http://t.co/tcz0ClbMh7 #ridley #fietsen