40 dagen Ridley Fenix Classic

Statistieken_40_dagen_Ridley_Fenix_Classic Vandaag is het 40 dagen geleden dat ik mijn Ridley Fenix Classic ging ophalen bij Manders Tweewielers hier in Deurne. En ik zie dat ik bij mijn volgende rit de grens van 1.000 geregistreerde kilometers doorbreek. 🙂

In die 40 dagen heb ik, tijdens 11 ritten, in totaal ruim 34 uur op de fiets gezeten met een totaal-gemiddelde snelheid van 29,3 km/uur (max. 54,7 km/uur afgelopen zondag). De gemiddelde afstand van mijn ritten bedraagt 90 km. Dat komt dan waarschijnlijk door een aantal kortere ritten in de eerste week om de fiets te leren kennen (toen het nog zo koud was en hard waaide). Dat gemiddelde zal de komende weken, in aanloop naar de Elfstedenfietstocht (235 km 0p 20 mei) nog wel stijgen tot boven de 100 km want de afgelopen paar weken zat de afstand daar steeds (ruim) boven. Vandaag was de langste tocht tot nu toe (maar dat gaat dus binnenkort dus ook veranderen).

Ik denk dat ik hem inmiddels dus wel redelijk ingereden heb. En ik ben er nog steeds heel tevreden mee. 🙂

Deel dit bericht:

Een gedachte over “40 dagen Ridley Fenix Classic”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog