Bodypump 84 tracklist

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Tracklist release 84:

  1. Calvin Harris – Let’s go
  2. Adele – Turning tables
  3. Guns N’ Roses – Welcome to the jungle
  4. Cascada – Because the night
  5. Usher – Scream
  6. Klayplex – Crazy
  7. Rihanna – Where have you been
  8. Manian – Welcome To The Club 2011 (radio edit)
  9. Flo Rida – Whistle
  10. Nickelback – Lullaby

Yeah, een nieuw jaar en een nieuwe release voor Bodypump. De release maakt voor de biceps gebruikt van schijven in plaats van de stang. Is even wennen omdat ik de (nieuwe) schijven die we hadden niet echt helemaal ‘onder controle’ wist te houden. En dan gaan zo’n 5 kg schijven een beetje een eigen leven leiden. Maar voor het overige is hij heel goed te doen.

p.s. Ik ben géén Guns N’ Roses fan, maar de borst-track is er echt zo eentje waarbij je het op het einde uit wilt schreeuwen. En daar past Welcome to the jungle perfect bij!

p.p.s. Ik vind de lunches en de buikspieroefeningen zeker niet zwaarder (maar ook niet lichter) dan de vorige keer. Meer een prettige afwisseling.

Conclusie: goed te doen voor de komende drie maanden. 🙂

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog