Dashware – GoPro 2 Winnaar….

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Nee, ik was het niet. De winnaar van de Dashware wedstrijd (zie ook dit bericht). Maar dat had ik ook niet verwacht. 🙂
Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook nooit verwacht had dat bovenstaande video de wedstrijd zou winnen. No hard feelings en zo hoor, maar er waren er toch een aantal andere die ik vanuit ‘reclame voor het Dashware product’-oogpunt een stuk logischer gevonden zou hebben. Deze video bevat slechts stukjes waar je de Dashware software in actie ziet, bevat vooral ook reclame voor een T-shirt leverancier. En los daarvan is de muziek herrie. Maar ja, hij heeft met 146 likes en 2521 weergaven er een stuk meer dan de nummer 2 (95 likes en 466 weergaven) of de nummer 3 (95 likes en 595 weergaven) die veel meer ‘traditionele’ Dashware video’s zijn. Ze konden dus eigenlijk ook niet anders. Ik doe het zelf met 50 likes en 203 weergaven daarbij helemaal slecht. Er zijn er een aantal met een stuk minder likes.

Dank je allemaal voor jullie stemmen! 🙂

Helaas geen GoPro om weg te geven. En nou heb ik de 100 likes weliswaar niet gehaald, maar ik moet toch maar een handige manier zien te vinden om die twee Slingshots te verloten. Onder de mensen die geliked hebben of gewoon onder iedereen. Als daar belangstelling voor is natuurlijk. 😉

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog