Dashware – GoPro 2 Winnaar….

Nee, ik was het niet. De winnaar van de Dashware wedstrijd (zie ook dit bericht). Maar dat had ik ook niet verwacht. 🙂
Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook nooit verwacht had dat bovenstaande video de wedstrijd zou winnen. No hard feelings en zo hoor, maar er waren er toch een aantal andere die ik vanuit ‘reclame voor het Dashware product’-oogpunt een stuk logischer gevonden zou hebben. Deze video bevat slechts stukjes waar je de Dashware software in actie ziet, bevat vooral ook reclame voor een T-shirt leverancier. En los daarvan is de muziek herrie. Maar ja, hij heeft met 146 likes en 2521 weergaven er een stuk meer dan de nummer 2 (95 likes en 466 weergaven) of de nummer 3 (95 likes en 595 weergaven) die veel meer ’traditionele’ Dashware video’s zijn. Ze konden dus eigenlijk ook niet anders. Ik doe het zelf met 50 likes en 203 weergaven daarbij helemaal slecht. Er zijn er een aantal met een stuk minder likes.

Dank je allemaal voor jullie stemmen! 🙂

Helaas geen GoPro om weg te geven. En nou heb ik de 100 likes weliswaar niet gehaald, maar ik moet toch maar een handige manier zien te vinden om die twee Slingshots te verloten. Onder de mensen die geliked hebben of gewoon onder iedereen. Als daar belangstelling voor is natuurlijk. 😉

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] hún favoriet was voor de video contest. Je ziet hem hierboven. En ja, als je hem vergelijkt met de uiteindelijke winnaar, dan is meteen duidelijk waarom de jury deze video veel mooier/beter vindt. Hij laat namelijk hun […]