Video-impressie ATB Wintertocht Veldhoven

De volledige video duurt 2 uur en 26 minuten. Die versie is alleen voor mij interessant en kost wat veel tijd om van thuis uit op YouTube te zetten (= 19GB groot). Deze impressie duur nog steeds ruim 13 minuten en geeft een beeld van de omstandigheden gisteren. Het ging niet altijd even snel, het was best zwaar, maar ik heb er wel volop van genoten.
Sommige delen van de video hebben wat last van modder op de lens. Daar was niet heel veel aan te doen, als je de foto’s van mijzelf en de fiets gezien hebt, dan weet je dat er niet veel plekjes waren die nog schoon waren na afloop van de tocht.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Er staat nu ook een korte video-impressie online.  Gepubliceerd door Pierre om […]

trackback
3 december 2012 17:12

Video-impressie ATB Wintertocht Veldhoven http://t.co/Bz9U5rez #modder #mijntoertocht #video #gopro #dashware