Spinningmarathon One Life RX Deurne

Spinning Marathon One Life RX Deel twee van mijn weekend bestond uit de Spinningmarathon bij One Life RX. Ik had gisteren na afloop van de Zuiderzee Klassieker eigenlijk al meteen een goed gevoel bij mijn benen en dat was vanochtend ook nog zo. Dus ik begon eigenlijk heel fris aan de Spinningmarathon.

Nick en Susan hadden een programma samengesteld van 5 x 45 minuten Spinning. Zoals je aan de foto’s hieronder kunt zien was daarbij meer dan genoeg ruimte voor de nodige hilariteit als ze de thema’s van de verschillende sets aan het uitbeelden waren.

De pruiken bleven dan wel niet de hele 45 minuten op, want ook zonder was het al snel lekker warm in de zaal.
Spinning Marathon One Life RX Spinning Marathon One Life RX Spinning Marathon One Life RX Spinning Marathon One Life RX Spinning Marathon One Life RX Spinning Marathon One Life RX
De foto’s zijn hier en daar overigens een beetje wazig, maar ik had nou eenmaal niet heel veel tijd om met mijn iPhone aan de start van de sessie, al zittend op de fiets foto’s te maken. Er zijn (ongetwijfeld ook veel betere en) meer foto’s gemaakt tijdens de verschillende sessies. Zodra die online komen laat ik dat hier ook nog wel even weten.

Net als gisteren voel ik me ook nu eigenlijk kiplekker. Ja, natuurlijk een beetje moe, maar ik heb mijn lijf duidelijk geen overmatig ‘pijn’ gedaan. En zo kan ik terug kijken op een heerlijk lekker actief weekend. Het is heerlijk om te merken dat ik nu dingen kan doen die ik een jaar geleden voor onmogelijk zou hebben gehouden. En dan ook nog op een manier waarvan mijn lijf zegt ‘prima zo’. 🙂

Als je even door klikt, dan kun je nog een kort filmpje bekijken van de vierde sessie van vandaag.

Als je goed kijkt zie je naast me Wilfred Rubens zitten. Die was vandaag vanuit Nijmegen naar Deurne gekomen.
De middag was, mede dankzij de sponsoren die voor het eten en drinken gezorgd hadden, prima verzorgd. Ze mogen er dus wel een traditie van maken. Elk jaar op de derde zondag van september of zo. 😉
Bedankt Nick, Susan en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan vandaag!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
23 september 2012 21:40

Korte impressie van de Spinning Marathon bij @OneLifeDeurne vandaag met o.a. @wrubens en @NtheGOOSEMAN http://t.co/g4McVpgS

Nick
Nick
23 september 2012 22:13

In een woord TOP! Samen ff 1500 euro voor het kwf bij elkaar gefietst

trackback
23 september 2012 22:12

RT @PeterMcAllister: Korte impressie van de Spinning Marathon bij @OneLifeDeurne vandaag met o.a. @wrubens en @NtheGOOSEMAN http://t.co

trackback
24 september 2012 06:39

Korte impressie van de Spinning Marathon bij @OneLifeDeurne van @PeterMcAllister. Met video. http://t.co/XBrNisRY

trackback
24 september 2012 08:39

@dirkpaul Ik heb mijn krachten goed verdeeld over het weekend: http://t.co/0IjzUpUX http://t.co/g4McVpgS

trackback

[…] Ook de Spinningmarathon is achter de rug. Hij ging heel lekker. Het was dus een heerlijk weekend.  Gepubliceerd door Pierre om […]

trackback
28 september 2012 07:13

@mjvisser Die ging lekker: http://t.co/g4McVpgS