Spinning & Zumba Marathon One Life RX Sports Deurne – 23 september 2012

Ok, het is inderdaad niet de meest handige datum (in mijn geval zeker), want het is de dag na de Zuiderzee Klassieker, maar ik ben al zo lang aan het zeuren om eindelijk eens een Spinning Marathon bij “mijn” eigen sportschool, dat ik nou natuurlijk niet kan afhaken. Zeker als de opbrengst voor (weer) een goed doel is.

Ik ben er dus bij (ik moet nog even langs de balie, maar ik neem aan dat er vanavond nog wel een fiets over is). Waarbij? De Spinning & Zumba Marathon bij OnelifeRX Deurne op 23 september 2012. Nee, je zult me niet in actie zien bij de Zumba (ook niet als er geld voor geboden wordt), maar wel bij het Spinnen.

De Spinningmarathon start om 13.00 uur en is 5 uur achter elkaar (dus tot 18:00 uur), de inschrijfkosten zijn €30,- euro per fiets. Je mag met meerdere personen afwisselen als je denkt dat 5 uur te lang is. De Zumbamarathon begint om 14.00 uur, duurt 4 uur en de inschrijfkosten zijn €17,50

Doe ook mee en schrijf je snel in aan de balie van One Life RX Sports aan de Dunantweg 14 in Deurne want, vol = vol! (inschrijfgeld bij inschrijving direct afrekenen aan de balie, pinnen niet mogelijk).

Werk jezelf alleen een aantal uren in het zweet voor KWF of wissel af met een vriend/vriendin of collega en maak samen de uren vol. (of laat jezelf sponsoren)
De volledige opbrengst gaat naar KWF, daar doen we het allemaal voor. Nodig vooral ook je vrienden en collega’s uit om te komen aanmoedigen.

p.s. moet je nou van (heel) ver komen en wil je toch meedoen, mail mij dan even.

Deel dit bericht:

4 gedachten over “Spinning & Zumba Marathon One Life RX Sports Deurne – 23 september 2012”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog