Spinning & Zumba Marathon One Life RX Sports Deurne – 23 september 2012

Ok, het is inderdaad niet de meest handige datum (in mijn geval zeker), want het is de dag na de Zuiderzee Klassieker, maar ik ben al zo lang aan het zeuren om eindelijk eens een Spinning Marathon bij “mijn” eigen sportschool, dat ik nou natuurlijk niet kan afhaken. Zeker als de opbrengst voor (weer) een goed doel is.

Ik ben er dus bij (ik moet nog even langs de balie, maar ik neem aan dat er vanavond nog wel een fiets over is). Waarbij? De Spinning & Zumba Marathon bij OnelifeRX Deurne op 23 september 2012. Nee, je zult me niet in actie zien bij de Zumba (ook niet als er geld voor geboden wordt), maar wel bij het Spinnen.

De Spinningmarathon start om 13.00 uur en is 5 uur achter elkaar (dus tot 18:00 uur), de inschrijfkosten zijn €30,- euro per fiets. Je mag met meerdere personen afwisselen als je denkt dat 5 uur te lang is. De Zumbamarathon begint om 14.00 uur, duurt 4 uur en de inschrijfkosten zijn €17,50

Doe ook mee en schrijf je snel in aan de balie van One Life RX Sports aan de Dunantweg 14 in Deurne want, vol = vol! (inschrijfgeld bij inschrijving direct afrekenen aan de balie, pinnen niet mogelijk).

Werk jezelf alleen een aantal uren in het zweet voor KWF of wissel af met een vriend/vriendin of collega en maak samen de uren vol. (of laat jezelf sponsoren)
De volledige opbrengst gaat naar KWF, daar doen we het allemaal voor. Nodig vooral ook je vrienden en collega’s uit om te komen aanmoedigen.

p.s. moet je nou van (heel) ver komen en wil je toch meedoen, mail mij dan even.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nick (de instructeur ;-))
31 augustus 2012 19:54

Ik zal erbij zijn :-D. Leuk dat je een blogpost hieraan besteed. Ik hoop dat er een flinke opkomst is, en dat het maar een mooie dag mag worden en er veel geld opgehaald mag worden voor het KWF.

trackback

[…] collectanten van KWF weer langs, laat ze niet voor niets aanbellen. Op 23 september is er in Deurne een Spinning Marathon waarvan de opbrengst eveneens naar het KWF gaat. Komend weekend gaan een stel kanjers tot maximaal […]

trackback
11 september 2012 17:34

Even wat extra reclame maken: er zijn nog voldoende fietsen over voor de Spinning Marathon op 23 september in Deurne. http://t.co/fn44xdSb

trackback
11 september 2012 17:44

RT @PeterMcAllister: Even wat extra reclame maken: er zijn nog voldoende fietsen over voor de Spinning Marathon op 23 september in Deurn …