Op een Spinning fiets Super Mario Kart spelen

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Het is jammer dat er geen lekker deuntje onder bovenstaande video zit, want dat hoort eigenlijk toch wel als je het over Super Mario Kart hebt. Maar het idee is duidelijk: de hometrainer is aangesloten op een Super Nintendo Entertainment System. Gas geven doe je door te trappen. Je moet een minimaal aantal omwentelingen per minuut halen om de A-knop (gas geven) ingedrukt te houden. Sturen doe je helaas niet echt met het stuur (zit ook vast bij zo’n hometrainer) maar met knoppen op het stuur, net als het afschieten van attributen.

Het zou natuurlijk een sportschool een stuk interessanter maken: met z’n allen tegen elkaar karten terwijl je aan het spinnen bent. 😉
Uitleg over de techniek staat hier, gevonden via engadget.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog