Rondje Panningen-Nederweert

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Maps” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.


Grotere kaart weergeven

Totaal: 79,2 km totaal
Duur: 2:46:52
Gemiddeld: 28,5 km/uur(met autopause)
Weer: 7-10°C, Bijna helemaal droog, maar tussen Nederweert en Someren toch een ongevraagde verfrissende bui. Nauwelijks wind, prettig weer.
Omstandigheden: Voor het eerst dit jaar weer zelf een rondje op de weg. Viel niet tegen.
Gereden met: de Gazelle Vuelta

Vandaag voor het eerst weer naar buiten op de Gazelle Vuelta. De Ridley moest dus even binnen blijven. Het is hoog tijd dat ik meer kilometers op de weg ga maken. De elfstedentocht is immers al over 71 dagen.

De eerste tocht liep via bekende routes: van Deurne naar Liessel en Neerkant, door naar Meijel en Panningen en dan afbuigen via Roggel en Heythuysen naar Nederweert. Dan lekker langs de rechte weg tot aan Someren waarna de eindsprint via Asten, Ommel en Vlierden weer in Deurne eindigde.

Tijdens de eerste 20km was mijn hoofd nog heel druk. Ik heb een hele workshop video op mobiele devices in mijn hoofd herontworpen. Na 35-40km, toen moest ik wat vaker goed kijken welke richting ik op moest, was het even wat zwaarder. Maar toen bij Nederweert het mooie rechte fietspad richting het noorden voor me lag, heb ik een banaantje gegeten en kon niets me meer tegenhouden. Zelfs niet de regen die toen toch nog even voorbij kwam.

Ik ben niet ontevreden over de 28,5km/uur gemiddeld. Het zit er nog goed in en met de kilometers zal dat ook nog wel een beetje omhoog gaan. Morgenvroeg zou het gaan regenen, dus dan geen toertocht. Volgende week is er in Eindhoven de Groene Woudtocht.  Dat lijkt me een mooie eerste officiële toertocht van dit jaar.

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog