Tacx rit – 14-3-2012

14-3-2012_60km

Tacx Real Life Training
Duur: 01:59:58
Afstand: 60 km
AVG Slope: 0 %
Aflopend: 164 m
Oplopend: 157 m
Snelheid
MAX: 43,6 km/u
AVG: 30,02 km/u
Cadans
MAX: 129 RPM
AVG: 102 RPM
Vermogen
MAX: 314 Watt
AVG: 125 Watt
Energie: 3601,6 kJ
Hartslag
MAX: 172 BPM
AVG: 132 BPM

Het was al weer even een tijdje geleden dat ik op de Tacx gezeten had. De zondagen waren steevast voor de Ridley 29er en ik kon de afgelopen paar weken ook op woensdagavond naar Spinning.

Maar met ingang van vanavond niet meer, dus weer op de Tacx. Ik moet afstanden gaan fietsen, binnen en buiten. Dus vanavond ook voorgenomen om niet maar een uurtje te fietsen. Ik moet bekennen dat ik er na de eerste 30km eigenlijk al een beetje genoeg van had, maar ik ben blijven fietsen en toen zat ik zo op 40km en waren die laatste 20km ook niet echt een probleem meer. Waarschijnlijk hebben die drie afleveringen Criminal Minds op de iPad ook wel geholpen.

Komend weekend moet de racefiets even van de Tacx af, dan is het tijd voor de eerste buitentocht op de weg in plaats van in het bos. Nog geen toertocht, maar gewoon een eigen route van een kilometer of 60-70. Rustig aan opbouwen naar 28 mei.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog