TODI Winterduik

Duik nr: 249
Locatie: TODI (Beringen)
Tijd in / uit: 14:47 – 15:48
Flesdruk in / uit: 200 – 110 bar (fles: 12 liter, staal)
Diepte Max: 6,1 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 3 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 24°C
Temperatuur (bodem): 22°C
Omstandigheden: Zoet | Binnen
Buddy: Marit + Niek + Josine

Dit jaar hebben we onze winterduik samen laten vallen met de initiatieduik van Ardian Vrijenhoek. TODI is zeker geen verkeerde plek om je eerste proefduik aan het maken.

Dit keer weer mijn 7 mm pak + het 3 mm shirt eronder, vond het niks te warm. We hadden alle camera’s (de Canon G16, de Tough en de GoPro 7 Black) bij ons, maar de foto’s en video’s daarvan moeten nog even wachten.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “TODI Winterduik”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog