Tip: Backscatter.com

Ik wordt niet betaald voor berichten op deze site, en eigenlijk zou ik helemaal niet naar ze moeten verwijzen, want ze kosten me vooral geld. Ik heb het over de mensen van Backscatter.com, een online site waar ze camera’s verkopen om onderwater foto’s en video’s te maken. Ze zeggen zelf: “We DIVE, SHOOT, and SERVICE everything we sell! All Backscatter salespeople are divers, photographers, and actively use the equipment we sell. We love to share our hands-on experience with our customers. Helping you select which camera to purchase is just the beginning of a long relationship”.
En dat geloof ik ook. We zijn (waren) op zoek naar een vervanger voor een van de camera’s waar we mee duiken, de Canon S120. En bij hun overzicht van instructievideo’s zit ook een serie over de Olympus TG-5. Super leerzaam. Niet alleen qua techniek, maar ook om helder te krijgen welke configuraties op welk moment het beste werken.
Ik had er dan ook geen enkele moeite mee om de review van de binnenkort te verschijnen Olympus TG-6 (waar zij al een exemplaar van in huis hadden én onderwater getest hebben) de doorslag te laten geven bij de keuze voor onze volgende camera:

Helaas blijkt importeren van de apparaten vanuit de VS net zo duur als het gewoon hier in Nederlands bij Onderwaterhuis bestellen van dezelfde spullen. En dan is het nu eenmaal toch verstandiger om het lokaal te bestellen. Onderwaterhuis is ook een expert, ook een bedrijf dat investeert in de vorm van blogberichten en het door (bekende) duikers of fotografen laten testen van apparatuur. Maar die mij bij lange na niet zo goed (gewoon via de website of met filmpjes) zouden hebben kunnen adviseren als Backscatter.com. En zouden het beide Nederlandse bedrijven zijn geweest, dan had ik het wel geweten,

Dus, vraag je je als bedrijf af hoe je kunt opvallen tussen al die prijsvechters? Kijk dan eens bij Backscatter.com. En als je op zoek bent naar een camera voor tijdens het duiken, kijk er dan zeker ook (let op! kan je geld kosten).
Dan verdienen ze nu aan mij weliswaar geen cent, bij deze dan wel een welgemeend dankjewel voor alle info!