Boka Slagbaai (Bonaire)

Dit bericht is deel 9 van 17 in de serie Duiken Bonaire en Curacao 2017

Duik nr: 139
Locatie: Boka Slagbaai (Bonaire)
Tijd in / uit: 11:31 – 12:39
Flesdruk in / uit: 220 – 100 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 20,4 meter
Diepte Gem: 7 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 2 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 27°C
Omstandigheden:  Zout | Kant
Buddy: Marit + Niek + Josine

Duik nr: 140
Locatie: Boka Slagbaai (Bonaire)
Tijd in / uit: 14:20 – 15:18
Flesdruk in / uit: 230 – 100 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 7,9 meter
Diepte Gem: 4,3 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 2 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 27°C
Omstandigheden:  Zout | Kant
Buddy: Marit + Niek + Josine

Vandaag geen tijd om uit te slapen. We gingen terug naar Boka Slagbaai in het Washington National Park. Dat is een flink stuk rijden waarvan het laatste half uur over onverharde wegen. Met 8 duikflessen van 12 kg in je laadbak gaat dat een stuk rustiger (een spanband was handig geweest) dan met een lege laadbak. Mooie baai. Fijn ook dat er schaduwplekken zijn, al is het restaurant dat in het duikboek staat er volgens mij al een tijd niet meer. Zelf dus voldoende drinken en eten meenemen (maar dat is altijd verstandig op Bonaire). De kanonnen, de molensteen en de ankerketting gevonden. En een paar schildpadden natuurlijk. 🙂

Boka Slagbaai (Bonaire) Boka Slagbaai (Bonaire) Boka Slagbaai (Bonaire) Boka Slagbaai (Bonaire) Boka Slagbaai (Bonaire) Boka Slagbaai (Bonaire) Boka Slagbaai (Bonaire)

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Boka Slagbaai (Bonaire)”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog