Alice in Wonderland + Buddy’s Reef (Bonaire)

Dit bericht is deel 7 van 17 in de serie Duiken Bonaire en Curacao 2017

Duik nr: 134
Locatie: Alice in Wonderland (Bonaire)
Tijd in / uit: 8:42 – 9:47
Flesdruk in / uit: 230 – 70 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 17,4 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 2 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 27°C
Omstandigheden:  Zout | Kant
Buddy: Marit + Niek + Josine

Duik nr: 135
Locatie: Buddy’s Reef (Bonaire)
Tijd in / uit: 15:41 – 16:35
Flesdruk in / uit: 230 – 100 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 23,2 meter
Diepte Gem: 11,0 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 2 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 27°C
Omstandigheden:  Zout | Kant
Buddy: Marit + Niek + Josine


Duik nr: 136
Locatie: Buddy’s Reef (Bonaire) – Nachtduik
Tijd in / uit: 19:04 – 19:47
Flesdruk in / uit: 210 – 110 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 20,0 meter
Diepte Gem: 11,0 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 2 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 28°C
Omstandigheden:  Zout | Kant
Buddy: Niek + Josine

Gisteren maar 1 duik, vandaag 3 duiken gemaakt. De dag ging van start bij Alice in Wonderland. We waren naar de duikstek gegaan vanwege het dubbele rif. Nou hebben we later geleerd dat je dat wel op meer plekken hebt en juist bij Alice is hij niet direct zichtbaar vanaf het eerste rif. Wij zijn dus op het eerste rif gebleven. Voor de tweede duik gingen we terug naar Buddy’s reef. Plan was namelijk om ook de 3e duik daar te maken als nachtduik. Dat ging goed, navigeren onder water was er gemakkelijk. Waarschijnlijk zijn we wat vroeg het water in gegaan, het was nog niet helemaal donker toen we vertrokken en de variatie van leven was niet heel groot. Op de tarpon na natuurlijk. Die kwamen als gekken op de lampen af.

Alice in Wonderland (Bonaire) Alice in Wonderland (Bonaire) Alice in Wonderland (Bonaire) Alice in Wonderland (Bonaire) Buddy's Reef (Bonaire) Buddy's Reef( Bonaire) Buddy's Reef( Bonaire) Buddy's Reef( Bonaire) Buddy's Reef( Bonaire)

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Alice in Wonderland + Buddy’s Reef (Bonaire)”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog