Mooi: Holland Sport special over Parijs – Roubaix (2012)

Mooie documentaire van Wilfried de Jong uit 2012 over een wedstrijd die ik naar verwachting zelf ook als toertocht nooit van mijn leven zal rijden. Eigenlijk zéker niet na het zien van deze documentaire. Maar wel met respect voor de professionals én amateurs die hem wél rijden.

(via wielrennen24.nl)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] van vrijdag zorgden er voor dat ik het moest doen met het kijken naar wielrennen. Nou had ik eerder al aangegeven dat Parijs – Roubaix echt niet op mijn lijstje van toertochten staat, maar de wedstrijd […]

trackback

@KoeneRem @remco204 @mjvisser @WielerVerhaal en @wilfrieddejong gaf me het laatste duwtje: https://t.co/GTtnaItcXZ