Verzameling video’s van DuikeninBeeld

Ik kwam een mooie WordPress plugin tegen waarmee het gemakkelijk is ook YouTube playlists weer te geven in blogposts of op pagina’s. Hieronder zie je de playlist “(Onderwater)fotografie en video ” van DuikeninBeeld. Hier staat een verzameling die ik zelf onderhoud.

Error type: "Forbidden". Error message: "The provided API key has an IP address restriction. The originating IP address of the call (141.105.120.214) violates this restriction." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PL9o8JxwPZuxiWMZmVybBVhoepcZraPPxX belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog