apr 122015
 


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website (Garmin website laat me even niet inloggen)
Totaal: 29,6 km totaal
Duur: 57:18
Gemiddeld: 31,0 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 82 omwentelingen per minuut
Weer: 16°C, Droog, lekker zonnetje, wind begon aan te trekken (kracht 4)
Omstandigheden: Heerlijke omstandigheden op een zondagnamiddag
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Ik was vandaag nog niet buiten geweest en het zonnetje scheen. Daarom voor het avondeten nog even een rondje rond. Eerst even een blik op de windrichting geworpen en toen er op uit voor een rondje van net geen uur. Lekker trappen. Zo’n kort rondje vergt niet veel van je, af en toe wat drinken en diep blijven zitten als je de wind op kop hebt. En lekker je benen rond laten gaan. Eten is voor dat uurtje niet nodig. Dus daarom ideaal om aan het einde van het weekend mijn hoofd nog even leeg te maken.

Oh, het laatste stukje heb ik de Garmin uit gezet, route kwam uit op het park bij ons achter, daar is hard fietsen niet gezellig.

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 18:00

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog