Duikstempels

Duikstempels Het was een van die dingen die nog ontbrak in onze set duikuitrusting: een eigen duikstempel.

Als je met enige regelmaat duikt, maar weer niet zó vaak dat je het bijhouden van een logboek te veel werk vindt, dan weet je dat veel mensen het ook leuk vinden om bij elkaar aan te geven met wie ze gedoken hebben. Een soort “handtekening” onder de entry in het logboek. En inderdaad, die hou ook ik nog gewoon op papier bij. Instructeurs, duikscholen en ook veel individuele duikers gebruiken voor die handtekening een stempel. Hun persoonlijke duikstempel. En die hadden wij nog niet. Tot vandaag dan. Want met de post kwamen vier (verschillende) stempels binnen, besteld bij divestamps.com al zijn er heel wat meer plekken waar dat kan.

Het is een compacte stempel zodat hij ook het de hoes van het logboek kan. Of hij goed gaat bevallen weet ik uiteraard nog niet, dat gaat dit jaar blijken.