Rondje Bree


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 120,42 km totaal
Duur: 03:58:46
Gemiddeld: 30,3 km/uur (met autopause)
Weer: 21,4°C, droog, wind vanuit WZW
Omstandigheden: Ideaal fietsweer, maar toch nog pittig.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

“What a difference a week makes”
Het was zwaar vorige week na 2 weken duikvakantie. Het was heerlijk afgelopen zondag, ondanks de stromende regen. En vandaag was het daar ergens tussenin. De wind stond ongeveer hetzelfde als vorige week, dus besloot ik dezelfde route nogmaals te fietsen (inclusief trap van de brug bij het kanaal, tja). Het ging deze keer een stuk beter, maar dat betekende niet dat het niet pijn deed. Het blijft toch een uitdaging om 4 uur lang in je uppie een rondje te fietsen, in het begin flink tegen de wind in, toen een tijdje met de wind mee en langs het kanaal richting Nederweert en Helmond zo half-half van opzij/voor. Maar waar het weer natuurlijk een stuk vriendelijker was dan zondag, scheelt het toch wel of er veel mensen langs de kant staan en/of er veel andere mensen met je mee rijden.
En natuurlijk, per saldo is het verschil peanuts: bijna 15 minuten minder reistijd of 1,6 km/uur sneller gemiddeld dan vorige week. Maar toch voelde het gewoon lekker (ondanks de pijn in mijn benen de laatste 20 km). En al die PR’s op Strava zijn natuurlijk ook wel leuk. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
13 augustus 2014 20:57

Rondje Bree, 120km – http://t.co/gfrvcXgIm4 #gatochfietsen http://t.co/JxProooqlb

trackback
17 augustus 2014 09:25

Rondje Bree via @PeterMcAllister http://t.co/5mTn0UJ7eF