Deurne – Stein


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 69,3 km totaal
Duur: 2:19:14
Gemiddeld: 29,8 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 81 omwentelingen per minuut
Weer: 22,0°C-32,0°C, droog, warm, nauwelijks wind
Omstandigheden: Het was warm, maar op zich nog goed te doen.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Was het de meest ideale dag om 70 km naar het zuiden te gaan fietsen om op bezoek te gaan? Nee, dat zeker niet. Maar het kwam nou eenmaal zo uit. Het was half 9 toen ik de deur uit ging en toen was het  22°C. Eigenlijk heel comfortabel dus nog, zeker als je af en toe tussen een paar bomen in de schaduw fietste. Tegen de tijd dat ik op mijn eerste bestemming van vandaag aan kwam was het echter al een stuk warmer.

Een douche later was dat echter al weer snel vergeten. Dat was maar goed ook, want ik was voornemens om aan het einde van de dag ook weer gewoon terug te fietsen.

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog