Beek – Deurne


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 72 km totaal
Duur: 2:29:00
Gemiddeld: 29,0 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 83 omwentelingen per minuut
Weer: 35,0°C-26,0°C, droog, heel heet!
Omstandigheden: Zwaar, vooral ook door de vele verkeerslichten op dit traject.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

De terugrit startte niet vanaf dezelfde plek als waar de ochtendrit geëindigd was. Transport tussen beide plekken was met de auto gegaan, dus deze rit afzonderlijk opgeslagen.
Was achteraf gezien sowieso niet zo gek, want hij was duidelijk anders dan vanochtend. Het was heet en de route die ik  nu terug nam had helaas heel veel verkeerslichten. En stil staan voor die lichten was hel. Dan voelde ik namelijk hoe warm het was én ik kon er mijn eigen warmte niet kwijt. Daar kwam bij dat het wegdek nu goed opgewarmd was, dus was er ook stralingswarmte van onder. Volgende keer toch ook maar voor dat traject vooraf even een route plannen. Ik had gehoopt voordeel te hebben van de lichte wind die toch vanuit het zuidoosten leek te komen op de heenweg, maar dat viel tegen.  De inhoud van mijn bidons veranderde in een vieze lauwe vloeistof waarvan ik mezelf moest dwingen te drinken. Voor de laatste 5 km mezelf getrakteerd op een lekker koud blikje cola. Dat hielp wel even.

Snelheid terug dus stuk lager dan heen. Maar ja, de omstandigheden waren dan ook niet ideaal.

Deel dit bericht:

2 Comments

  1. Pingback: Koene (@Koene_Rem)

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog