Beek – Deurne


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 72 km totaal
Duur: 2:29:00
Gemiddeld: 29,0 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 83 omwentelingen per minuut
Weer: 35,0°C-26,0°C, droog, heel heet!
Omstandigheden: Zwaar, vooral ook door de vele verkeerslichten op dit traject.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

De terugrit startte niet vanaf dezelfde plek als waar de ochtendrit geëindigd was. Transport tussen beide plekken was met de auto gegaan, dus deze rit afzonderlijk opgeslagen.
Was achteraf gezien sowieso niet zo gek, want hij was duidelijk anders dan vanochtend. Het was heet en de route die ik  nu terug nam had helaas heel veel verkeerslichten. En stil staan voor die lichten was hel. Dan voelde ik namelijk hoe warm het was én ik kon er mijn eigen warmte niet kwijt. Daar kwam bij dat het wegdek nu goed opgewarmd was, dus was er ook stralingswarmte van onder. Volgende keer toch ook maar voor dat traject vooraf even een route plannen. Ik had gehoopt voordeel te hebben van de lichte wind die toch vanuit het zuidoosten leek te komen op de heenweg, maar dat viel tegen.  De inhoud van mijn bidons veranderde in een vieze lauwe vloeistof waarvan ik mezelf moest dwingen te drinken. Voor de laatste 5 km mezelf getrakteerd op een lekker koud blikje cola. Dat hielp wel even.

Snelheid terug dus stuk lager dan heen. Maar ja, de omstandigheden waren dan ook niet ideaal.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Deurne -> Stein + Beek -> Deurne Totaal: 141km, het was best wel warm http://t.co/97wfm0AFTC http://t.co/6YQtmRjAJ6 http://t.co/O1e4LHOeUO

trackback
19 juli 2014 14:16

Beek – Deurne via @PeterMcAllister http://t.co/rN8WrCk4Ox