Tacx Training: woensdagavond

Woensdagavond_7-6-2014Tacx Real Life Training

Duur: 01:00:06
Afstand: 30,9 km
Hoogtewinst: 0 meter
Gemiddelde snelheid: 30,8 km/u
Gemiddelde trapfrequentie: 99 omwentelingen per minuut
Gemiddeld vermogen: 132 Watt
Gemiddelde hartslag: 124 slagen per minuut
Ondertussen gekeken naar: Non-Stop met Liam Neeson
Gereden met: de Gazelle Vuelta op een Tacx Fortius

Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website.

Het was een drukke week/dag geweest. Eigenlijk was ik liever gaan Pumpen, maar dat is niet op woensdagavond, dus toch maar even op de Tacx en uurtje losfietsen. Niets heftigs of spannends zoals je ziet. Film (Non-Stop) was overigens wel OK, ook al was hij meer dan onwaarschijnlijk. Tja.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Tacx Training: woensdagavond”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog