Terug van weg geweest: Valkenswaard – Valkenburg – Valkenswaard

Valkenswaard_Valkenburg_Valkenswaard Het was twee jaar geleden nog een tocht waarvan ik dacht “dat is wel heel erg ver”. En vorig jaar was hij er opeens niet meer. TWC Harmonie, de club die de tocht elk jaar organiseerde was er mee gestopt na 35 jaar. Ik heb hem vorig jaar wel nog gereden samen met Patrick de Vos. Op basis van een GPS track van 2011. Zoals je kunt lezen was dat soms best wel zoeken. Dit jaar hoeft dat niet meer, want er is een nieuwe club (“Clubke van NIX”) ontstaan uit het vroegere TWC Harmonie. En die organiseren dit jaar weer een Valkenswaard – Valkenburg – Valkenswaard. Op 16 augustus dit keer. Weer ideaal als je bijvoorbeeld Diekierch – Valkenswaard wilt fietsen. De langste afstand (en de enige die echt eer doet aan de naam) is 205 km. En dan maak je dus zoals de naam al zegt een retourtje van Valkenswaard naar Valkenburg en weer terug.

De hoeveelheid klimwerk in Zuid Limburg valt mee, alleen even opletten bij de Snijdersberg, als je die niet kent (zoals ik vorig jaar had) dan sta je bijna stil na de bocht.

Ik heb me meteen ingeschreven. 🙂

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Terug van weg geweest: Valkenswaard – Valkenburg – Valkenswaard”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog