Bootduik Black Rock en Willy’s Wall

Bootduik 8-7-2013 Een duikweek gaat veel te snel voorbij. Op maandag 8 juli hadden we al weer onze derde en laatste duikdag. Dit keer met twee bootduiken. De eerste bij Black Rock en de tweede bij Willy’s Wall (zie hier voor de kaart).

Nu ‘gewoon’ twee fundives met z’n vieren.
Ook hier veel te zien onder water.

Net als bij de andere duiken waren er ook nu twee gidsen. De eerste gids ging met ons vieren en twee andere Nederlanders naar beneden. Onze maximale diepte was 12 meter vanwege twee 10-jarigen in de groep. De andere gids ging met de overige twee duikers naar beneden. Zij mochten dieper en volgden dus ook een diepere route.

Bootduik 8-7-2013 Bootduik 8-7-2013 Bootduik 8-7-2013 Bootduik - 8 juli


8-7-2013 Black Rock 8-7-2013 Willys Wall
De watertemperatuur was ook hier zo’n 22 graden terwijl het boven het water op de boot goed te doen was met zo’n 30 graden. Heel groot voordeel van een bootduik ten opzichte van het strand bij Skinaria is natuurlijk dat je met zo’n boot naar de duikplek toe kunt varen. En je hoeft dan dus niet met al je spullen aan helemaal door het hete zand naar het water en terug te lopen. 😉