Rampigada Santa: loodzwaar maar doodsaai (of toch niet?)

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Ik heb wel eens vaker filmpjes gedeeld van duizelingwekkende afdalingen door steden of landelijke gebieden. Dat was steeds materiaal waar je hoofd van ging duizelen. In Italië hebben ze het vorig jaar bij de Rampigada Santa anders aangepakt. Daar gingen de deelnemers niet naar beneden, maar naar boven. En het was niet zomaar een hellinkje:
hellingsprofiel
Het parkoers was 2 kilometer lang en klom van 18 meter hoogte naar 343 hoogte, met een gemiddelde stijging van 16,2%, uitschieters naar bijna 20% en nooit minder dan 10%. Oef.

Maar het filmpje (zie hierboven) is 18 minuten lang doodsaai om naar te kijken. Daar is niets van te maken. Of toch wel?

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Nou, als je nou de camera niet op het stuur van de deelnemer zet, er geen integrale weergave van 18 minuten van maakt, er een lekker muziekje onder zet….en de deelnemer zonder voorwiel die berg op gaat? Hij doet er 18 minuten en 40 seconden over. Indrukwekkend. De deelnemers was overigens niet zomaar een willekeurige deelnemer, het was “Magico Tempe” die vaker zulke stunts uithaalt. Nu nog ondertitels onder het interview en de video is klaar.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Rampigada Santa: loodzwaar maar doodsaai (of toch niet?)”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog