Rondje Ysselsteyn – De Rips


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 28,8 km totaal
Duur: 56:11
Gemiddeld: 30,7 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 87 omwentelingen per minuut
Weer: 1,2°C, droog, fris, NNW wind 6 km/uur
Omstandigheden: koud, maar heel lekker zo met nauwelijks wind
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Vrijdag is papadag, dus meestal ren- en vliegdag, maar soms, zoals vandaag kan papa er aan het einde van de dag toch nog even op uit. En ondanks dat het nog best fris was, er vanochtend een dun laagje sneeuw lag, had ik heel veel zin in een rondje in de omgeving. Het ging eerst richting het oosten tot Ysselsteyn, toen naar het noorden richting Vredepeel waar de weg vanzelf afboog richting de Rips. Dat eerste stuk ging zo steeds met snelheden rond de 30 km/uur, lekker vlak met niet teveel uitschieters naar boven of beneden. Het laatste stuk van de Rips uit terug naar Deurne ging wat sneller, waarschijnlijk ook vanwege nét dat extra duwtje van de wind. Resultaat was een klein uurtje ontspannen. En nu frietjes bakken voor de kinderen. Prettig (Paas-)weekend! 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Rondje Ysselsteyn – De Rips. 28,8 km met 30,7 km/uur gemiddeld. Lekker zo aan het einde van de dag/week 🙂 http://t.co/xcNtvgcIvB