Rondje Asten


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 21,95 km totaal
Duur: 45:36
Gemiddeld: 28,9 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 80 omwentelingen per minuut
Weer: -3,0°C, droog, stevige wind
Omstandigheden: Heen wind mee, terug vooral tegen, frisjes.
Gereden met: de Ridley Fenix Classic

Wat doe je als je thuis werkt en je partner vergeet haar iPhone? Dan breng je hem natuurlijk even. Het is nog steeds fris, ruim onder het vriespunt (met een gevoelstemperatuur die richting de -10°C gaat). De Garmin heeft een minuut of 10 nodig voordat hij die temperatuur ook weergeeft nadat hij binnen aangezet is.

Heen had ik de wind voornamelijk in de rug, dus dat ging lekker snel, terug wat langzamer vanwege de tegenwind, maar al met al toch niet ontevreden. De benen waren er weer vandaag en het was een lekker stukje fietsen. Nu weer verder zittend achter mijn bureau.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog