Op Pad met je Smartphone of een GPS

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Via Dutchcowboys kwam ik vandaag terecht bij Op Pad, een Magazine van de ANWB gericht op de actieve leden die willen gaan wandelen of fietsen (MTB-en).  Van wat ik van het Magazine zelf kon zien in de online preview valt me de informatiedichtheid een beetje tegen. Veel korte berichtjes, wel mooie foto’s, maar niet iets waar ik zelf direct van denk “daar ga ik papaier voor aanschaffen”, maar het filmpje over de afweging “op pad met je smartphone of een aparte GPS ontvanger” (zie hierboven) geeft in ruim 5 minuten wel weer heel wat informatie. Natuurlijk, er is meer te vertellen, maar het is een goed startpunt.

Het was voor mij voldoende reden om ook de website van Op Pad in de gaten te willen houden. Helaas, geen RSS-feed. Gelukkig bevat de Facebook-pagina zo te zien alle berichten en daar kan ik wél een RSS-feed van achterhalen (zie dit bericht met uitleg en dit script voor het achterhalen van de feed).

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog