Tacx trainingsrit

Tacx Real Life Training
Duur: 00:59:09
Afstand: 34,19 km
AVG Slope: 0 %
Aflopend: 86 m
Oplopend: 72 m
 Meer details staan op deze Garmin pagina
Snelheid
MAX: 43,1 km/u
AVG: 34,7 km/u
Cadans
MAX: 127 RPM
AVG: 112 RPM
Vermogen
MAX: 433 Watt
AVG: 192 Watt
Hartslag
MAX: 182 BPM
AVG: 154 BPM

Vandaag dezelfde rit gereden als afgelopen zondag, maar nu er wat steviger tegenin gegaan. Weer de eerste 34 km van de Fietselfstedentocht met een gemiddelde helling van 0% maar hier en daar een lekkere helling (omhoog en omlaag). De hartslagmeter van de Tacx deed in het begin een beetje vreemd, maakte wat sprongen omhoog en omlaag. Ik had ook de Wahoo Blue HR om en kon op de iPhone zien dat daar de weergave van de hartslag tijdens dat eerste stuk van de rit een stuk gelijkmatiger was. Maar gemiddeld kwam de iPhone op ongeveer dezelfde gemiddelde hartslag uit: 153 slagen per minuut (de Tacx: 154 slagen per minuut). Dat is een stuk hoger dan afgelopen zondag (toen: 137 slagen per minuut), maar daar staan ook een veel hogere gemiddelde snelheid (34,7 km/uur in plaats van 32,1 km/uur), en iets hogere trapfrequentie (127 omwentelingen per minuut versus 108 omwentelingen per minuut) maar ook een hoger vermogen (192 Watt gemiddeld versus 155 Watt gemiddeld afgelopen zondag).

Kortom, lekker energie kwijt gekund na een dagje binnen aan mijn proefschrift werken. 🙂

Deel dit bericht:

1 Comment

De reacties zijn gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog