jan 062013
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

De mensen van Dashware wilden ook even laten zien wat hún favoriet was voor de video contest. Je ziet hem hierboven. En ja, als je hem vergelijkt met de uiteindelijke winnaar, dan is meteen duidelijk waarom de jury deze video veel mooier/beter vindt. Hij laat namelijk hun product veel en veel beter zien. Je ziet verschillende voertuigen/vaartuigen/vliegtuigen en zelfs een soort step me verschillende tellers en informatiebronnen op de video.
Tja, dat krijg je als je een wedstrijd uitschrijft en de criteria om te winnen leveren een ander winnaar op dan jij zou willen. 🙂

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 19:32

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.