Fietstochtgemist.nl – Ambtenarentoertocht

Deze post had eigenlijk een eerste post kunnen zijn voor http://fietstochtgemist.nl/, een domein dat nu nog even niets staat te doen bij gebrek aan tijd om hem in te richten. Maar ik was natuurlijk afgelopen weekend niet de enige die met de MTB de sneeuw in ging.
Op vrijdag 7 december, toen de sneeuw dus nog vers naar beneden kwam vond in de omgeving van Oss de Ambtenarentoertocht plaats. Even zoeken op YouTube leverde drie sets filmpjes op van deelnemers.

De eerste filmpjes die ik tegen kwam zijn van Anne van Leeuwen, die zagen er eigenlijk allemaal nog heel idyllisch uit. De tweede set was van RideMyMTB en ook die zag er vooral heel mooi uit (let op de paarden in deel 2). Het filmpje van HDBikeVideo ziet er een stuk guurder uit. Ik weet niet of het aan de gebruikte camera ligt, maar de wind klinkt daar heel erg guur.
Ik heb de vijf filmpjes even bij elkaar gezet in een afspeellijst:


Een filmpje dat in dit kader ook niet mag ontbreken is die van Wim v.d. Brink die er met zijn MTB op spikes op uit ging en dat op video zette:

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Ik las afgelopen weekend in een tweet van Fietssport Magazine met daarin een verwijzing naar de spikebanden van Schwalbe.
Ik moet zeggen dat dit er wel indrukwekkend uit ziet:

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Of zoiets:

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

(al moet het daar natuurlijk wel een beetje harder en langer voor vriezen en een wheely op het ijs….weet ik zo net nog niet)

Dé vraag is natuurlijk of ik mét spikes gisteren niet ondersteboven gegaan zou zijn….
Hoe dan ook, van mij mag er deze winter nog heel wat meer sneeuw vallen. 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog