dec 022012
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

De uitpakparties op Bright zijn wel vaker net zo veel vermakelijk entertainment als écht informatief. Zo ook die van de Sony Action Cam met Wifi. David springt toch maar niet echt van het dak af met zijn paraplu. Wat hij daar verteld is natuurlijk wél waar: de meesten van ons hebben helemaal niet zo van die spannende actieve bezigheden als dat je in de reclamefilmpjes van dit soort camera’s altijd ziet. Dus wat wil je er mee gaan vastleggen?

Maar…hij laat heel kort even een GoPro Hero2 zien in de vergelijking. Had die dan even aan de andere kant van je hoofd vastgemaakt. Dan hadden we vergelijkbaar vidoemateriaal kunnen zien in de clip en was het net iets meer een echte test geweest.
Dus mocht er iemand van Sony Nederland meelezen: ik wil best een zondag het bos in met deze Sony. Dan zet ik hem op mijn stuur naast de GoPro Hero2 en maak een vergelijkend filmpje!

Oh, iemand had dat idee al?

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Ja, maar dat is niet op een fiets! 😉

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 07:13

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog