David test de Sony Action Cam met Wifi

De uitpakparties op Bright zijn wel vaker net zo veel vermakelijk entertainment als écht informatief. Zo ook die van de Sony Action Cam met Wifi. David springt toch maar niet echt van het dak af met zijn paraplu. Wat hij daar verteld is natuurlijk wél waar: de meesten van ons hebben helemaal niet zo van die spannende actieve bezigheden als dat je in de reclamefilmpjes van dit soort camera’s altijd ziet. Dus wat wil je er mee gaan vastleggen?

Maar…hij laat heel kort even een GoPro Hero2 zien in de vergelijking. Had die dan even aan de andere kant van je hoofd vastgemaakt. Dan hadden we vergelijkbaar vidoemateriaal kunnen zien in de clip en was het net iets meer een echte test geweest.
Dus mocht er iemand van Sony Nederland meelezen: ik wil best een zondag het bos in met deze Sony. Dan zet ik hem op mijn stuur naast de GoPro Hero2 en maak een vergelijkend filmpje!

Oh, iemand had dat idee al?

Ja, maar dat is niet op een fiets! 😉