Nu ook 360-graden video op een fiets!

Tja, dan stel je de vraag “wanneer kan ik dit ook op mijn fiets zodat ik mijn tochten achteraf in 360 graden kan bekijken?” op het moment dat je een voorbeeld ziet van een 360-graden video die gemaakt is op een Formule 1 auto.
Dan kun je er haast op wachten dat er een film komt waarbij getoond wordt hoe dat er uit ziet als je zo’n camera op de helm van een downhill biker zet. Ik moet zeggen dat ik ‘slechts 600 gram’ nog best zwaar vind om op je hoofd/helm te hebben. Ik heb één keer met de GoPro op mijn helm gefietst. Die is een stuk lichter, maar het was duidelijk wennen met zo’n extra (onbekend) gewicht op die plek. Zie hier ook de foto van de fiets en de Formule-1 auto met de camera.

Ik ben benieuwd wat de volgende sport is, skieën ligt haast voor de hand.

(getipt door Techcrunch)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
17 november 2012 07:16

Nu ook 360-graden video op een fiets! http://t.co/6P0ZWu7I #video #MTB #redbull

trackback
17 november 2012 17:17

360 degrees video on the bike whau! @PeterMcAllister fantastic. Is this used in education?
http://t.co/OrZGNbwT