nov 172012
 

Tja, dan stel je de vraag “wanneer kan ik dit ook op mijn fiets zodat ik mijn tochten achteraf in 360 graden kan bekijken?” op het moment dat je een voorbeeld ziet van een 360-graden video die gemaakt is op een Formule 1 auto.
Dan kun je er haast op wachten dat er een film komt waarbij getoond wordt hoe dat er uit ziet als je zo’n camera op de helm van een downhill biker zet. Ik moet zeggen dat ik ‘slechts 600 gram’ nog best zwaar vind om op je hoofd/helm te hebben. Ik heb één keer met de GoPro op mijn helm gefietst. Die is een stuk lichter, maar het was duidelijk wennen met zo’n extra (onbekend) gewicht op die plek. Zie hier ook de foto van de fiets en de Formule-1 auto met de camera.

Ik ben benieuwd wat de volgende sport is, skieën ligt haast voor de hand.

(getipt door Techcrunch)

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 07:15

  2 reacties aan “Nu ook 360-graden video op een fiets!”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.