Nu ook 360-graden video op een fiets!

Tja, dan stel je de vraag “wanneer kan ik dit ook op mijn fiets zodat ik mijn tochten achteraf in 360 graden kan bekijken?” op het moment dat je een voorbeeld ziet van een 360-graden video die gemaakt is op een Formule 1 auto.
Dan kun je er haast op wachten dat er een film komt waarbij getoond wordt hoe dat er uit ziet als je zo’n camera op de helm van een downhill biker zet. Ik moet zeggen dat ik ‘slechts 600 gram’ nog best zwaar vind om op je hoofd/helm te hebben. Ik heb één keer met de GoPro op mijn helm gefietst. Die is een stuk lichter, maar het was duidelijk wennen met zo’n extra (onbekend) gewicht op die plek. Zie hier ook de foto van de fiets en de Formule-1 auto met de camera.

Ik ben benieuwd wat de volgende sport is, skieën ligt haast voor de hand.

(getipt door Techcrunch)

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog