nov 012012
 

Ik wil alleen maar weten: wanneer kan ik dit ook op mijn fiets zodat ik mijn tochten achteraf in 360 graden kan bekijken?

Meer info bij Making View.

(via Autoblog en Mashable)

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 22:07

  2 reacties aan “Een 360-graden video vanuit een rijdende Formule 1 auto”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog