#WhatBikeRacersShouldCallMe

De afbeelding hiernaast doet geen recht aan het origineel, dat net als alle andere posts op dit Tumblr-blog.

Daar worden een groot aantal ‘antwoorden’ gegeven op vragen / situaties die een amateur wielrenner kunnen overkomen. De antwoorden worden dan gegeven in de vorm van animated gifs afkomstig uit films of TV-shows. Het blog richt zich daarbij niet op toerrijders maar op wedstrijdrijders, maar vaak zijn de situaties vergelijkbaar.

Een aanrader om toe te voegen aan Google Reader.

Nog een paar mooie:

Met dank aan Paul Veugen voor de tip via Twitter.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “#WhatBikeRacersShouldCallMe”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog