Inschrijving voor Spinning for Serious Request 2012 nu open!

SeriousSpinning4SeriousRequest OK, het is zover! De inschrijving voor Spinning for Serious Request 2012 is nu geopend. Zoals ik je hier al vertelde heb ik vorig jaar voor het eerst, samen met Wilfred Rubens, meegedaan met Spinning for Serious Request. Toen deelden we een fiets en deden elk 3 van de in totaal 6 uur. Maar dat was niet optimaal, want we zaten nooit samen, naast elkaar, op een fiets. Dus dit jaar wilden we het anders doen en allebei een fiets ‘kopen’.

Extra uitdaging is dat dit jaar Spinning for Serious Request niet 6 uur, maar 12 uur duurt. Van ’s ochtends 10 uur tot ’s avonds 10 uur. Dat levert meteen ook wat logistieke uitdagingen op, want omdat Alblasserdam voor Wilfred (Nijmegen) en mijzelf (Deurne) niet helemaal naast de deur. Maar dat lossen we nog wel op.

De organisatie is nog druk bezig om de details van de dag zelf in te vullen, maar de belangrijkste dingen op een rij:
Wanneer: Zaterdag 22 december 2012
Waar: Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 – Alblasserdam
Wie: 250 deelnemers
Onder leiding van: 8 (inter)nationale topinstructeurs
Wat: 12 uur Spinning
En natuurlijk: Lunchbuffet, Pastabuffet & Afterparty
En ook: Gratis Wifi!

Ik heb me ingeschreven voor de volle 12 uur. Ik zit in ieder geval van 10:00 – 16:00 uur naast Wilfred Rubens op een fiets. Voor de overige 6 uur zoekt hij op dit moment nog een gegadigde.
En natuurlijk is er dus nog veel meer plek in de zaal (wacht niet te lang!), als je met ons mee wilt fietsen. Geef ook even hier door als je lid wilt zijn van team Active Geeks, dan kunnen we de organisatie vragen voor fietsen bij elkaar!

Wil je ons op een andere manier ondersteunen? Dat kan! Je kunt geld sponsoren (dat gaat uiteraard volledig naar Serious Request) of op een andere manier een bijdrage leveren: kledingsponsor, toeschouwer/fan, voedingsponsor, fotograaf, ….
Laat maar horen! 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
27 augustus 2012 18:40

RT @PeterMcAllister: Inschrijven voor @SeriousSpinning nu open! Doe mee op 22-12-12 met team Active Geeks of steun ons! Zie: http://t.co/2ACeEsvt #spinning

trackback
27 augustus 2012 22:03

RT @SeriousSpinning: Inschrijving voor Spinning for Serious Request 2012 nu open! http://t.co/mr6kmNvg (via @PeterMcAllister) #S4SR12 #SR12 @SeriousSpinning

trackback
28 augustus 2012 04:58

RT @SeriousSpinning: Inschrijving voor Spinning for Serious Request 2012 nu open! http://t.co/mr6kmNvg (via @PeterMcAllister) #S4SR12 #SR12 @SeriousSpinning