Spinning 4 Serious Request 2012 gaat 12 uur duren. Doe ook mee!

SeriousSpinning4SeriousRequest Gisteren kwam de eerste nieuwsbrief in 2012 binnen voor Spinning 4 Serious Request 2012. Dat is ruim op tijd, want de Spinning marathon is pas op zaterdag 22 december 2012, (inmiddels is de Spinning marathon al bezig of voorbij!.

Op het moment dat ik dit bericht schrijf, is de inschrijving nog niet open, de website zelf staat nog helemaal in het teken van de editie van 2012. Maar een paar dingen stonden al in de nieuwsbrief: er is ruimte voor maximaal 250 deelnemers, er zijn 8 (inter)nationale topinstructeurs, een pastabuffet en afterpart én hij duurt in 2012 geen 6 uur (zoals vorig jaar), maar 12 uur (!!).

Vorig jaar heb ik samen met Wilfred Rubens één fiets geboekt. Hoewel het leuk was om dit samen met Wilfred te doen, had het format van Serious Spinning een belangrijk probleem: als Wilfred bezig was, stond ik er naast en omgekeerd. Voor 2012 hadden we ons dus al voorgenomen om elk een fiets te boeken.

Nu betekent elk een eigen fiets echter 12 uur Spinning in plaats van 6 uur. Dat is een stukje pittiger. Voor mezelf zei ik echter: dan maar helemaal gek, ik ga voor 12 uur. En gelukkig is Wilfred net zo gek! 😉
Met zijn tweeën zijn we dus al, maar mij lijkt dat het ook mogelijk moet zijn om als een grotere groep daar te zijn (ja, ik weet dat er toch ook wel 248 anderen zullen zijn, maar ik bedoel dus als team/groep).

En als je jezelf niet op een Spinning fiets bezig ziet, dan kun je natuurlijk ook gewoon sponsoren (het geld gaat dan via ons naar Spinning 4 Serious Request) of ons bijvoorbeeld komen aanmoedigen!
Het duurt zoals gezegd nog even voordat de inschrijving open gaat, streefdatum nu is 1 september ). Ik heb een formulier gemaakt om te proberen wat lijn te brengen in de pogingen om een team samen te stellen.
Je kunt het formulier hier vinden.

Je kunt aangeven dat je mee wilt fietsen, dat hoeft niet voor de hele 12 uur te zijn, je kunt geld sponsoren of op een andere manier een bijdrage leveren (kledingsponsor, toeschouwer, voedingsponsor, fotograaf, ….).
Let wel even op: Wij hebben geen directe invloed op de inschrijving en we zullen als team steeds een hele fiets extra moeten vullen (dus als jij 4 uur fietst, dan moeten er voor de andere 8 uur nog maximaal 2 andere fietsers in het team zijn).

Als er niemand anders mee wil doen, dan doen Wilfred en ik sowieso mee, anders hoop ik dat we een mooi team “Serious Geeks” kunnen samenstellen.

Als je eerst wilt weten hoe een uur Spinning er uit ziet, zo zag het vierde uur er vorig jaar uit:

http://youtu.be/0l8kx0xeGY0