Tijdelijk goedkoper: MotionX GPS 19.0 voor je iPhone

MotionX GPS voor de iPhone is nu tijdelijk goedkoper te koop. Het programma waarmee je op de iPhone routes kunt tracken (bijvoorbeeld tijdens het fietsen) maar ook routes die je vooraf gemaakt hebt kunt volgen, kost op het moment maar 79 eurocent. Ik gebruik het programma regelmatig als ik aan het fietsen ben zoals bijvoorbeeld afgelopen weekend. Dan plan ik vooraf een route en volg die op mijn iPhone. Daar heb ik dan wel een externe accu aan hangen, anders houdt die het niet langer dan zo’n kilometer of 50 vol.

Ik moet zeggen dat de update van MotionX GPS zelf me niet zo heel veel kan interesseren. De makers van MotionX GPS zelf zijn wel heel trots op de uitgebreidere integratie met Facebook. Maar dat is een feature die ik niet direct gebruik. Het is te hopen dat ze de volgende keer het live delen weer een beetje uitbreiden.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog